Francouzský zapečený květák / dietní

5. září 2011 v 16:32 |  Recepty
Suroviny:
1x menší květák
50 g šunky
70 g eidamu 30%
1 vejce
150 ml nízkotučného mléka
Sůl, pepř, petrželová nať


Postup:
Květák mírně povaříme ve slané vodě, poté prošpikujeme šunkou a sýrem.
Druhou polovinu sýra nastrouháme a rozvaříme v mléce, do vychladlé směsi vmícháme vejce a nasekanou petrželku.
Směsí potřeme prošpikovaný květák, posypeme trochu sýra a zapečeme dozlatova v troubě cca 20 minut při teplotě 200 stupňů (el. trouba).

Poznámka:
Recept vhodný pro redukci váhy
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.